Monday, February 14, 2022

Övertygande uppsats tonårsgraviditet

Övertygande uppsats tonårsgraviditet



Med tiden blir tonårsgraviditet allt vanligare över hela världen, övertygande uppsats tonårsgraviditet. Övertygande uppsats. De flesta tonårsflickor som blir gravida och får barn är inte redo fysiskt eller mentalt. ju tidigare en tonåring berättar för sina föräldrar om graviditeten desto större chans är det att barnet växer upp och blir friskt och bekymmersfritt eftersom föräldrarna kan ge tonåringen det nödvändiga övertygande uppsats tonårsgraviditet möten som behövs för att försäkra barnets hälsa. Nyare inlägg Äldre inlägg Hem. Det har också långtidseffekter som utvecklingsmässiga och kognitiva förseningar.





Bibliografi



Övertygande uppsats. Som av en miljon tonåringar i åldrarna blir tre fjärdedelar av dem gravida varje år. Av alla dessa tonåringar var det bara ett fåtal som planerade att bli tonårsmammor. Genom mina intervjuer har jag lärt mig hur svårt och livet förändras att bli gravid och få barn som tonåring kan vara. Det bästa för tonåringar att göra är att vänta med att få barn, för att få en så liten bebis är mycket svårare än det ser ut. Skolan blir alltför stressig och dina vänner tappar väldigt snabbt. Och pojken som lovade att vara där för alltid hittar en ny tjej. Statistik visar att de flesta tonåringar som blir gravida inte slutar med att gå på college.


Flickor som blir gravida som tonåringar som hade planerat att gå på college och skaffa sig en utbildning måste komma på alternativa lösningar som att gå på community college eller ta lektioner online, övertygande uppsats tonårsgraviditet. Det bästa för tonåringar att göra är att vänta, vänta på att få barn. Det är bättre för dem att bara njuta av gymnasiet och college så att de kan få den upplevelsen. De flesta tonårsflickor som blir gravida och får barn är inte redo fysiskt eller mentalt. Tonåringar som blir gravida blir sett ner på och bedöms av så många människor, vilket gör saker svårare.


Plus att de flesta tonårsflickor som blir gravida tror det bara för att de har ett barn, övertygande uppsats tonårsgraviditet, de övertygande uppsats tonårsgraviditet Kommer stanna. dock övertygande uppsats tonårsgraviditet alla mina intervjuer berättade varje kvinna hur killen lämnade. Att få barn innebär att växa upp och ta många ansvarsområden, övertygande uppsats tonårsgraviditet, vilket många tonåringar inte är redo att göra i så ung ålder. Att bli gravid som tonåring förändrar hela ditt liv, du tvingas växa upp. Det bästa tonåringar kan göra är att vänta och bara njuta av att vara barn medan de fortfarande kan vara det. E-posta detta BlogThis! Dela på Twitter Dela på Facebook Dela på Pinterest. Nyare inlägg Äldre inlägg Hem.





argument ämnen för uppsats



Statistik visar att de flesta tonåringar som blir gravida inte slutar med att gå på college. Flickor som blir gravida som tonåringar som hade planerat att gå på college och skaffa sig en utbildning måste komma på alternativa lösningar som att gå på community college eller ta lektioner online. Det bästa för tonåringar att göra är att vänta, vänta på att få barn. Det är bättre för dem att bara njuta av gymnasiet och college så att de kan få den upplevelsen. De flesta tonårsflickor som blir gravida och får barn är inte redo fysiskt eller mentalt. Tonåringar som blir gravida blir sett ner på och bedöms av så många människor, vilket gör saker svårare.


Plus att de flesta tonårsflickor som blir gravida tror att pappan stannar bara för att de har ett barn. Men i alla mina intervjuer berättade varje kvinna hur killen gick. Att få barn innebär att växa upp och ta på sig många ansvarsområden, vilket många tonåringar inte är redo att göra i så ung ålder. Att bli gravid som tonåring förändrar hela ditt liv, du tvingas växa upp. Genom förespråkande för avhållsamhet från sex eller och konsekvent användning av preventivmedel, kommer vi att kunna delta i att minska tonårsgraviditeter i våra samhällen Berne. Sammanfattningsvis är tonårsgraviditet frodas i USA; det har många effekter och implikationer för både modern och barnet Graviditetsförebyggande tonåringar. Men även om statistiken i USA indikerar att det minskar, finns det ett behov av att se till att det pressas mycket lägre.


Du och jag har en roll att spela i den här frågan. CDC Center for Disease Control and Prevention. Tonårsgraviditet. Prevention av tonårsgraviditet Tonårsgraviditet. Tonårsgraviditet övertygande talplan. Denna uppsats skrevs och skickades till vår databas av en student för att hjälpa dig med dina egna studier. Du är fri att använda den för att skriva din egen uppgift, men du måste referera den ordentligt. Om du är den ursprungliga skaparen av denna artikel och inte längre vill ha den publicerad på StudyCorgi, begär borttagning. StudyCorgi Education. Läs mer. Mamman kan löpa risk att drabbas av graviditetsinducerad hypertoni, vilket kan orsakas av underlåtenhet att få prenatal vård i tid MedlinePlus. Barnet å andra sidan kan löpa risk för låg födelsevikt och för tidig födsel MedlinePlus.


Tonårsmödrar har avhopp från gymnasiet, och ungefär två tredjedelar av tonårsmödrar får inte gymnasieexamen Hälsogemenskaper. Mer så är tonårsgraviditeter förknippade med låg utbildningsnivå, vilket påverkar intjäningspotentialen negativt för tonårsfäder Health Communities. En tonårsmamma har sannolikt en låg årsinkomst Health Communities. Kostnaden för tonårsgraviditeter uppskattas till 7 miljarder USD årligen Health Communities. Detta beror på förlorade skatteintäkter, det straffrättsliga systemet, barnhälsa och fosterhem samt offentligt bistånd. Andra effekter inkluderar risker för drog- och drogmissbruk samt känslomässig kris. Vi kommer att skriva en skräddarsydd uppsats specifikt för dig!

No comments:

Post a Comment