Tuesday, January 11, 2022

Uppsatser om vattenföroreningar

Uppsatser om vattenföroreningar



Eftersom radioaktiva partiklar löses upp uppsatser om vattenföroreningar långsamt varar deras effekt på vattnet i många dagar. Lagar och förordningar mot föroreningar måste tillämpas på alla eftersom det alltid spelat en viktig roll för att säkerställa att vattenföroreningar hålls till ett minimum. Dåliga sanitära förhållanden, avsaknad av adekvata medicinska faciliteter och låg medvetenhet om hälsoproblem är några av de främsta orsakerna till vattenföroreningar och sjukdomar som orsakas av det. Till exempel har utbyggnaden av stadskärnorna, direkt och indirekt, bidragit till vattenföroreningar Med den ökade vattentemperaturen minskar också syrelösligheten och mängden salter ökar. Det är inte bara avgörande för att överleva, uppsatser om vattenföroreningar, men också samhället idag är beroende av vatten för nästan allt.





Uppsats om vattenföroreningar



Hem » Uppsats om vattenföroreningar. I denna vattenföroreningsuppsats hade vi diskuterat orsaker och effekter av vattenföroreningar, typer av vattenföroreningar, lösningen på vatten uppsatser om vattenföroreningar, etc. hävdas också. Vattenförorening uppsatser om vattenföroreningar direkt eller indirekt på grund av vattenförekomster hav, sjöar, floder, hav, grundvatten etc. blandning av föroreningar som orsakar miljöförstöring och biosfärens effekter på människor, växter och djur. I den här artikeln Uppsats om vattenföroreningaruppsatser om vattenföroreningar, vi hade tillhandahållit uppsatserna i olika ordgränser, som du kan använda efter ditt behov:.


Vi använder vatten för att dricka, bada, bevattning och sanitet, men dessa uppsatser om vattenföroreningar vårt bruksvatten har blivit förorenat. Många smutsiga element blandas in i vatten, smuts, plast, ruttna ämnen, desinfektionsmedel etc. har minskat vattenkvaliteten avsevärt. Smutsigt vatten innehåller skadliga bakterier som skadar vår hälsa, därför bör vi inte förorena vattnet; inget ämne får finnas kvar i vattenreservoarerna som gör det smutsigt. Social medvetenhet bör spridas till vattenföroreningar, vatten kallas nektar så vi måste behålla dess renhet. Nivån av färskt dricksvatten på jorden uppsatser om vattenföroreningar minskar dag för dag; det finns begränsad tillgång på dricksvatten på jorden, men även det förorenas på grund av mänskliga aktiviteter.


I frånvaro av färskt dricksvatten är det svårt att uppskatta uppsatser om vattenföroreningar av livet på jorden. I denna vattenföroreningsuppsats beskriver vi vatten är en blandning av externa ämnen genom organiska, oorganiska, uppsatser om vattenföroreningar, biologiska och radiologiska i vatten vilket minskar kvaliteten och användbarheten. Skadliga föroreningar kan innehålla olika typer av föroreningar inklusive skadliga kemikalier, lösta gaser, suspenderade ämnen, lösta mineraler och mikroorganismer. Alla föroreningar minskar halterna av löst syre i vatten och uppsatser om vattenföroreningar djurs och människors liv i stor utsträckning.


Löst syre är det syre som finns i vattnet som krävs av vattensystemet för att fortsätta livet hos växter och djur. Det finns dock ett behov av syre från aeroba mikrober för att oxidera de organiska materialen i biokemiskt syreavfall. Vattenföroreningar orsakas av naturliga vattenföroreningar på grund av urlakning av stenar, sönderfall av organiskt material, sönderfall av döda material, nedslamning, jorderosion, etc. och en annan är konstgjorda vattenföroreningar som skogar. Skörd, etablering av industrier nära stora vattendrag, höga utsläpp av industriavfall, hushållsavlopp, syntetiska kemikalier, radioaktivt avfall, gödningsmedel, bekämpningsmedel, uppsatser om vattenföroreningar, etc.


Även om många initiativ och åtgärder har tagits för att förhindra vatten uppsatser om vattenföroreningar, det är fortfarande en fråga av största oro för den globala befolkningen. Vattenföroreningar kan klassificeras i olika typer och källorna till vattenföroreningar är många som extremt påverkar livet för människor såväl som andra arter. Samtidigt fortsätter mannen omedvetet att manipulera naturliga komponenter under koordineringen av aktiviteter för framsteg och utveckling. Med tanke på de produktiva källorna till dessa föroreningar kan vattenföroreningar huvudsakligen delas upp i två delar. Läs också ord om vattenföroreningar. Naturliga handlingar är de strukturella komponenterna i naturen i allmänhet, men ibland orsakar dessa naturliga handlingar i ett visst område förstörelse av föroreningar.


Till exempel är askpartiklar och slam från vulkanutbrott just skadliga för växter och naturlig akvatisk ekologi, tillsammans med försämrad kvalitet på vattenförekomster. Många andra sådana incidenter sker automatiskt i naturen, uppsatser om vattenföroreningar har uppsatser om vattenföroreningar viktigt bidrag till att öka uppsatser om vattenföroreningar vattennivån. Sediment, jord, fina sandpartiklar och mineralelement som produceras på grund av förstörelse av naturliga stenar, erosion etc. Vissa naturligt förekommande kemikalier som klorid, fluor, arsenik och andra tunga grundämnen är mycket skadliga i stora mängder, uppsatser om vattenföroreningar, allvarliga konsekvenser för vattenlevande arters överlevnad.


Hushållsavlopp, avloppsavfall, industri- och uppsatser om vattenföroreningar kemiskt avlopp och avfall som genereras från transporter och andra källor i konstgjorda källor gör den kemiska, fysiska och biologiska kvaliteten på vattnet olämplig. Denna typ av förorenat vatten är också olämpligt för hushållsbruk, dricksvatten och bevattning av grödor. De konstgjorda föroreningskällorna och aktiviteterna som har befunnits vara ansvariga för vattenföroreningar är följande:. I dag, uppsatser om vattenföroreningar, på grund av expansionen av industriella föroreningar i vatten ökar problemet med vattenföroreningar snabbt. Föroreningsfaktorer De flesta av de förorenade vattendragen blir oanvändbara på grund av olika typer av giftiga kemikalier som finns i avloppsvattnet som släpps ut från industriprojekt, främst sockerbruk, pappers- och textilbruk, lädermodifieringsanläggningar, jute-, stål- och konstgödselfabriker etc.


I koleldade värmekraftsprojekt kommer cirka 20 procent av den totala användningen av kol ut som silt och murbruk, som omhändertas runt vattenmassorna, som ofta rinner ut i dammar, floder och andra vattenförekomster tillsammans med regnvatten. De har befunnits ansvariga för vattenföroreningar. En stor mängd vatten används av köldmedieanläggningar i industrier. Varmvatten under hela produktionsprocessen produceras flyktiga och suspenderade spilloljor i stora mängder och bidrar till vattenförorening. Dessa industriella avloppsvatten har en mängd olika giftiga metaller som krom, kvicksilver, järn, bly, zink, uppsatser om vattenföroreningar, koppar, kadmium, arsenik, etc.


Dessutom lämnas olja, fett och andra oljiga rester oftast obehandlade i vattendrag från hamn- eller sjöfartsverksamhet och oljetankerolyckor är också ansvariga för vattenföroreningar i havet och haven. Höga koncentrationer av radioaktivt avfall som frigörs från bränsleproduktion i kärnkraftverk kan orsaka dödsfall för andra organismer, inklusive människor, medan låga koncentrationer har potential att orsaka cancer och andra sjukdomar. Människor och levande organismer kan nå sin kropp och sätta uppsatser om vattenföroreningar dödliga biverkningar på enzymatiska och andra system. Dessa inkluderar desinficeringsmedel som används inom sanitet och olika typer av kemiska avloppsvatten, oljiga material som släpps ut från köket, olika typer av material förutom granulerade material, som avloppsvatten, genom avloppsavlopp och så småningom förorenande i stora vattenförekomster.


Enligt Världshälsoorganisationen kan avloppsvatten i avsaknad av korrekt avloppsvatten, och de mikrober som finns i dem, påverka miljoner människor relaterade till dricksvatten. I Indien renas endast 35 procent av avloppsvattnet i första hand, uppsatser om vattenföroreningar, 10 procent är sekundär rening och resten utförs i obehandlad mark eller vatten. Metropolitan fast och flytande avfall, avloppsvatten etc. förstör den naturliga ekologin i vattensamhällen på de flesta platser i obehandlat eller underbehandlat tillstånd.


De patogener och kemikalier som finns i avloppsvatten sprider dödliga och infektionssjukdomar som kolera, tyfus, diarré, gulsot, uppsatser om vattenföroreningar, lever och andra magrelaterade sjukdomar tillsammans med många köttsliga och fysiska förändringar. Bortsett från detta har det också en dödlig effekt på landlevande vattenlevande djur. Tyfus, diarré, gulsot, lever och andra magrelaterade sjukdomar sprider sig. En stor mängd syre krävs för upplösning av organiska och kemiska ämnen som finns i avloppsvatten. Brist på lösligt syre utgör ett hot mot överlevnaden för vattenlevande arter.


Vissa gifter som finns i avloppsvatten visar sig också vara det uppsatser om vattenföroreningar skadliga för vattenlevande arter. Fiskar dödas på grund av effekterna av avloppsvatten t.ex. Vatten är en viktig källa till liv och om det blir förorenat kommer det att utmana existensen av liv på denna planet. Förutsägelsen att tredje världskriget kommer att utkämpas för vatten kan också vara sann. Vattenföroreningar uppstår när föroreningar genereras på grund av olika mänskliga aktiviteter, som tar sig in i vattendrag och naturliga vattenresurser. Giftiga kemiska biprodukter från fabriker eller föroreningar på grund av mänsklig störning borstas bort av vind och regn och förorenar floder, kanaler, sjöar, dammar etc.


Vattenburna sjukdomar till följd av användning av förorenat vatten är den vanligaste orsaken till dödsfall och sjukhusvistelser globalt. Att äta fisk som lever i förorenat vatten kan till exempel orsaka hjärtsjukdomar, cancer och andra allvarliga sjukdomar i flera år. Varje typ av vattenförorening har olika effekt på vattenföroreningar på grund av skillnader i föroreningar. Olika typer av vattenföroreningar och deras effekter diskuteras i detalj nedan. Olika ämnen används i olika dagliga hushållssysslor och matlagning, bad, tvätt och andra städarbeten, som dumpas i avloppen med hushållsavfall som avfall och så småningom faller ner i vattendragen.


Denna typ av avloppsvatten består av ruttna frukter och grönsaker, spisaska från kök, olika typer av skräp, klädtrasor, asätare, uppsatser om vattenföroreningar, smutsigt vatten och annat förorenande avfall, uppsatser om vattenföroreningar, som består av vattenföroreningar. För närvarande ökar användningen av syntetiserade desinficeringsmedel dag för dag i städarbeten, som tillsammans med vattenkällorna blir en permanent orsak till vattenföroreningar. Termen vattenförorening användes först i situationen med föroreningar orsakade av mänskligt avlopp i vattnet. Om bakterier som vanligtvis finns i mänskliga inälvor fanns i vatten, uppsatser om vattenföroreningar, då ansågs det vattnet som förorenat vatten som ansågs olämpligt för mänskligt bruk.


Mänskligt avföring består huvudsakligen av avfall från hushålls- och offentliga toaletter. Avloppsvatten innehåller både organiska och oorganiska ämnen. Majoriteten av fast avföring är organisk, där de levande organismerna och ibland fasta mikroorganismer också finns närvarande. Olika typer av mikroorganismer, bakterier, protozoer, virus, svampar och alger mm. växa i snabb takt på grund av överskott av organiskt material. Denna typ av förorenat avloppsvatten kommer in i vattenkällorna genom orenat avloppsvatten och orsakar allvarliga vattenföroreningar. Utsläppt avloppsvatten från människor och djur på öppna platser blandar sig också med regnvatten i vattentäkter och orsakar vattenföroreningar, det kallas biologisk förorening. Noterbart produceras 5 lakh ton avloppsvatten på ett år på 10 lakh personer, varav de flesta finns i havet och uppsatser om vattenföroreningar. Enligt en uppskattning, av städer med en befolkning på mer än 1 lakh i Indien, finns det bara 8 sådana städer där det finns ett komplett arrangemang för bortskaffande av avloppsvatten.


Av dessa finns det 62 sådana städer som har ett korrekt system medan 72 är sådana städer där det inte finns något riktigt system. Läs också slutsatsen om vattenföroreningar. Efter tillverkningsprocessen i varje bransch finns ofta många oanvändbara material kvar, vilket kallas industriavfallsmaterial. De flesta av dessa industriavfall eller avloppsvatten innehåller huvudsakligen många typer av syror, alkalier, salter, oljor, fetter etc. giftiga kemiska ämnen förekommer. Massa- och pappersindustrin, sockerindustrin, textilindustrin, läderindustrin, spritindustrin, läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin och den kemiska industrin släpper ut en betydande mängd uppsatser om vattenföroreningar avfall, som slängs i vattentäkter.


De flesta industriavfall är organiskt material, som bryts ned av bakterier, men denna process tar uppsatser om vattenföroreningar i mycket långsam takt, vilket resulterar i vulgär lukt och vattnet i avlopp som transporterar avfall blir förorenat. Nivåerna är oorganiserade medan fisken är direkt påverkad av fett, olja och fett. BOD från städning, tvätt, färgning, massacentral, motorservicestation mm. BOD, COD från pappers- och massaindustrin. Ammoniak, syra, bakterier; kväve och urea från konstgödselindustrin. Matspannmålskvarnar släpper ut föroreningar som BOD, olja och fett, som tillsammans med vattenkällor förorenar vattnet. Vattnet i dessa floder har förorenats av avfallet från industrier som ligger längs stranden av floderna Ganges och Yamuna, uppsatser om vattenföroreningar.


Färgen på vattnet i floden Ganga har ändrats till byn Kishanpur, 10 km från Kanpur, efter att avfallet från läderfabriker i Kanpur faller i Gangesfloden. Avloppsvattnet från IFFCO:s kemiska gödselfabrik i Phulpur nära Allahabad finns i Gangesfloden, varifrån fiskar har hittats döda på ett avstånd av 16 km. I nutid ökar användningen av olika nya metoder inom jordbruket för att få mer produktion från grödor, uppsatser om vattenföroreningar. På grund av nya metoder inom jordbruket har det däremot skett en ökning av bevattningen, uppsatser om vattenföroreningar, användningen av konstgödsel, svårsmältbara bekämpningsmedel har också ökat i snabb takt.


Även om dessa nya experiment inom jordbruket har lett till en enorm ökning av produktionen, men skador på miljön, särskilt vattenföroreningar. Defekta jordbruksmetoder har lett till en enorm ökning av jorderosion, blockerat passage av floder och höjt flodbädden. En annan orsak till vattenföroreningar under avloppsvatten från jordbruket är den ökande användningen av kemiska gödningsmedel. De flesta gödselmedel är oorganiskt fosfat och kväve.





exempel på historieuppsatser



Världshälsoorganisationen uppger att cirka 7 miljoner människor dör varje år av exponering för fina partiklar i förorenad luft som tränger djupt in i lungorna och hjärt- och kärlsystemen Sekretariat Föroreningar är ett globalt problem. Det definieras som införandet av skadliga material i miljön National Geographic 1. Material är en […]. Vatten är förorenat på många olika sätt, bara för att nämna några är hypoxi, avloppsvattenföroreningar och marint skräp. I den här artikeln kommer jag att beröra många olika sätt som vatten blir förorenat på, och du kan själv se att mänskligt engagemang är grundorsaken till det hela. Det finns olika typer av föroreningar i […].


Orsakerna till vattenföroreningar varierar men effekterna är alltid desamma; föroreningarna är skadliga för ekosystemet och människor samt är förödande. Vattenföroreningar är det största problemet i vår värld idag och är en stor fara som orsakar många problem för människor och miljö. Vattenföroreningar måste stoppas eftersom föroreningar går in i sjöar, floder, bäckar och hav och det har dödat land- och vattendjur i flera år. Föroreningar är införandet av […]. Historisk bakgrund: I århundraden har människor omedvetet förorenat dricksvattenkällor med rått avloppsvatten, vilket ledde till sjukdomar som kolera och tyfus.


Eftersom vattenföroreningar har varit ett problem i mer än år är det mycket svårare för oss att åtgärda detta problem. Dessa enkla saker […]. Abdallah Publicerad på Den här vetenskapliga artikeln diskuterade havföroreningar och förorening av stranden till följd av utsläpp av orenat avloppsvatten i havet. Enligt Pomare, […]. Översikt Den här artikeln diskuterar en studie gjord i Penn State om de långsiktiga effekterna av avloppsvatten på deponeringsplatser från fracking. I , upptäcktes vatten och sediment nedströms från deponeringsplatser för fracking fortfarande innehålla osäkra nivåer av vissa kemikalier, trots att vattnet behandlades, och hade blivit radioaktivt.


Detta hade förorenat dricksvattnet […]. Vatten är en av de viktigaste naturresurserna för alla levande organismer. En normal person skulle kunna överleva utan mat i en hel vecka men inte utan vatten. Men i de områden där människor upplevde vattenbrist och föroreningar kunde säkert dricksvatten inte distribueras till dem. Vattenbrist eller vattenbrist […]. En teknik som utvecklats för att ge bättre behandling eftersom vetenskapen utvecklade kunskapen om mekanismer för vattenlevande liv och människors hälsoeffekter, och behovet av renare vatten identifierades.


Tungmetaller, giftiga kemikalier och andra föroreningar kan avlägsnas från hushålls- och industriavloppsvatten i ökande grad. Metoder för avancerad behandling inkluderar mikrofiltrering, koladsorption, […]. Utmaningen med ökande vattenföroreningar i Kina utgör ett enormt hot mot befintliga vattenförekomster som i hög grad gynnar ursprungsbefolkningen, industrier och myndigheter. Denna vattenförorening var resultatet av avloppsvatten från stora industriområden, som dränerade kemikalierna från floder och andra relaterade vattendrag. Föroreningar har en katastrofal effekt i världen idag och vår framtid. Det orsakas av processen att skapa ny mark, vatten, luft eller andra delar av miljön som är ohälsosamma och inte kan användas.


Vattenföroreningar Vattenföroreningar har blivit ett allvarligt problem i över ett sekel eftersom industri- och jordbruksverksamhet fortsätter att göra sig av med avfall i floder, sjöar och hav. De ökande nivåerna av vattenföroreningar har fortsatt att skada miljön och livsmedelsförsörjningen. Dessutom är föroreningar Vattenföroreningar är en viktig faktor som spelar en roll för att påverka och förstöra hälsan och livet för många människor. Människor ignorerar alltid detta faktum och tillmäts ingen betydelse. Eftersom det är ett viktigt problem väljer jag detta ämne. En av Grundvatten, Föroreningar, Avloppsrening, Toalett, Avloppsvatten, Vatten, Vattenkvalitet. Vattenföroreningar Vattenföroreningar orsakas av bortskaffande av avfall i vattenlagringskroppar och källor. Olika faktorer har förknippats med vattenföroreningar som orsaker till miljöproblemet.


Exempelvis har utbyggnaden av stadskärnorna, direkt och indirekt, bidragit till vattenföroreningar. Vattenföroreningar definieras som förekomsten i grundvattnet av giftiga kemikalier som överstiger vad som finns naturligt i vattnet och kan utgöra ett hot mot människors hälsa och miljö. Dessutom kan vattenföroreningar bestå av kemikalier som införs i vattenkropparna som Natural Environment Water Pollution. Föroreningar, Minskning av dagvattenföroreningar, Minskning av vattenföroreningar Australien, Vatten, Vattenföroreningsproblem.


Jag fann att det totala totala koldioxidavtrycket jag hade var 29 pund CO2, med energi i hemmet som stod för det största segmentet av mitt fotavtryck på 15 pund, och det näst största var transport, med 13 pund CO2, den minsta föroreningen Samhälle Vattenföroreningar. Desalination, United States Environmental Protection Agency, Vattenkris, Vattenlag, Vattenrening, Vattenkvalitet, Vattenrening, Vattenburna sjukdomar. Rent vatten är absolut nödvändigt för att leva. Från vårt dricksvatten till sanering, till modern teknik som fracking är det livsviktigt. Både människor och djur behöver vatten dagligen för överlevnad och komfort.


Bara tre dagar utan vatten och vi skulle alla lida mycket. Rent vatten Vattenförorening Vattensanering. Allt eftersom tekniken utvecklas under åren har det blivit allt fler som använder produkter som är mer hållbara och bekväma. Miljöfrågor Föroreningar Vattenföroreningar. Great Pacific Garbage Patch, Människan, marint skräp, havsföroreningar, hav, Stilla havet, plast, vatten. Förbrukningen av vatten och el ökar snabbt. Världens efterfrågan på el förväntas växa med 85 procent mellan och När det gäller vattenanvändning används globalt 10 miljarder ton färskvatten över hela världen på en daglig elpolicy Vattenföroreningar.


Vattenföroreningar avser när icke-naturligt förekommande ämnen ansamlas i vatten i en omfattning som orsakar problem för organismer som använder vattnet. Stora vattenförekomster har förmågan att på ett naturligt sätt rena en viss mängd föroreningar genom att ofarligt sprida dem Miljöfrågor Sydafrika Vattenföroreningar. Havsföroreningar, Punktkällor, Föroreningar, Avloppsrening, Dagvatten, Avloppsvatten, Vatten, Vattenkvalitet. På planeten jorden är vatten den obestämda en av de mest, om inte den mest nödvändiga resursen för allt liv. Det är inte bara avgörande för att hålla sig vid liv, utan också idag är samhället beroende av vatten för nästan allt.


Vatten används i hushållsförnödenheter såsom Ocean Ocean Pollution Water Pollution. Indien måste vidta brådskande åtgärder för att förvalta sina vattenresurser på ett vetenskapligt och effektivt sätt, annars kommer det att bli mycket negativa effekter på alla sektorer som inkluderar jordbruk, industrier, hälsosektorer etc. Mer än hälften av den indiska befolkningen är sysselsatt i jordbrukssektorer Indien Vatten Vattenföroreningar. Akvifer, Sötvatten, Grundvatten, Bevattning, Toppvatten, Havsvatten, Dagvatten, Vattenkris, Vattenkretslopp, Vattenhantering. Vi utnyttjar ofta våra dagliga behov, oavsett om det är mat, vatten, kläder eller hushållsapparater. Dessa föremål har dock rest en lång väg runt om i världen för att finna tröst i våra hem.


Dessa saker vi är beroende av påverkas till stor del av olika faktorer; Avloppsvatten bör renas innan det släpps ut i vattendrag för att undvika att vattnet förorenas. Till exempel släpps avfall från förorter till städer till vattendrag, vilket riskerar livet för organismer i vattendragen. För att minska vattenföroreningar till följd av avlopp måste alla intressenter ta ansvar och se till att ärendet kommer under kontroll. Att ta ansvar innebär att se till att avloppsvatten renas innan det släpps ut i vattendrag. På samma sätt kan vattenföroreningar undvikas genom att minska dumpningen av fasta produkter till avloppet. Sådana ämnen kan lösas upp i vattnet och bilda sura föreningar som kan vara skadliga för organismer.


Att se till att avloppsvatten renas innan det släpps ut i vattendrag minskar därför föroreningarna. Som sådan visar sig att säkerställa rening av avloppsvatten och avlopp innan det leds till vattendrag bidra till att minska föroreningar som ett betydande problem under 2000-talet. För att främja praxis som leder till minskade föroreningar bör rättsliga myndigheter införa rejäla böter för trotsiga företag som ett sätt att motverka handlingen. Vattenföroreningar är utsläpp av ämnen till vattenförekomster, vilket leder till förorening av vatten, det finns ett behov av att ta itu med problemet och se till att vattenföroreningar har kontrollerats. Att undvika utsläpp av förorenade vätskor till vattendrag kan till exempel minska onödiga föroreningar.


Likaså bidrar kemikalier som används i gårdarna till föroreningar i stor utsträckning. Att minska användningen av jordbrukskemikalier i gårdar kan bidra till att minska vattenföroreningarna. Exempel på gårdskemikalier som leder till förorening av vatten inkluderar bland annat bekämpningsmedel, fungicider, bekämpningsmedel och gödningsmedel. Avloppsvatten spelar en betydande roll för att förorena vattendrag, särskilt de nära städer med stor befolkning. För att minska vattenföroreningarna bör avloppsbolagen se till att de renar avloppsvattnet innan de leder det till andra kroppar.


Lagstiftning från myndigheter kan forma saken och säkerställa att de som befunnits skyldiga till vattenförorening betalar för sina gärningar. Vattenföroreningar bör undvikas för att främja hållbarhet i miljön. Cieślik, B. Översyn av avloppsslamhantering: standarder, föreskrifter och analysmetoder. Journal of Cleaner Production, 90, Kyei, C. De ekonomiska konsekvenserna av en skattepolitik för att minska vattenföroreningar: ett fall av Olifants flodbassäng, Sydafrika. Mekonnen, M. Vattenresursforskning , 54 1 , Mininni, G. EU:s policy för utnyttjande av avloppsslam och perspektiv på nya tillvägagångssätt för slamhantering. Environmental Science and Pollution Research , 22 10 , Zhu, J. Riskanalys och nödåtgärder för oljeföroreningar i huvudkanalen i South to North Water Transfer Project.

No comments:

Post a Comment